Geldzorgen: Wat voor invloed heeft dit op uw mentale gezondheid?

Een oplossing vinden is lastig

Wanneer iets onverwachts in het leven je in financiële problemen brengt, is het nooit makkelijk om dit alleen op te lossen. Veel mensen gaan dan niet meer vaak de deur uit, soms uit schaamte en som somdat ze niet meer het sociale leven kunnen leiden dat ze graag zouden willen.

Ook kunt u niet goed weten waar u hulp kunt zoeken of denkt dat u niet begrepen wordt. Dit kan zorgen voor een negatieve invloed op uw mentale gezondheid.

 

U kunt hulp krijgen

De beste oplossing is om contact te zoeken met mensen die u kunnen helpen. Er is ondersteuning voor u beschikbaar. U kunt naar een maatschappelijk werker waar u mee kunt praten of een schuldhulporganisatie die voor u klaar staan om u te helpen uw financien weer in orde te krijgen.

 

Contact met Hoist Finance

Heeft u vragen over het aflossen van uw schuld? Onze medewerkers denken graag met u mee. Bel 088-14 14 000 of stuur een e-mail naar ikreageer@hoistfinance.com

Hoist Finance

08-09-2022

Gerelateerde artikelen

Budgetadviespunten: budgetonderwijs binnen ieders bereik!

Niet iedereen heeft de kans om over budgetteren te leren, dus als het gebied van budgetteren onbekend terrein voor u is, kan ons advies hieronder nuttig zijn voor uw situatie.

 

Hoist Finance

5 minuten
Why do you have to pay off your debts?

Veel mensen komen in aanraking met het hebben van een schuld. Om deze schuld te kunnen aflossen, staat er vaak veel in de weg. Toch is het wel verstandig om het aflossen bovenaan uw “to do” lijstje te zetten.

Aflossen levert u meer op dan u denkt

Hoist Finance

5 minuten

Oeps.. deze browser wordt niet ondersteund